Утро/ Коротенькие молитвы/ Пропадает хандра/

Погода опять чудит. Но мы не унываем. Прочитаем утром коротенькую молитву и хандра пропадет.Молитва должна быть очень простой. Молитва может быть предельно краткой.

Если вы только начинаете молиться, то начинайте свой день с коротких молитв. Главное не в количестве слов в ней, а что вы в кладываете в молитву. Идет ли она от сердца. Тогда она будет услышана, достигнет небес.

Иногда достаточно со всей душой, от всего сердца , с огромной верой сказать Господи, помилуй.

Молитва предначинательная

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради Пречистыя Твоея Матере и всех святых, помилуй нас. Аминь.

Трисвятое

Святый Боже, Святый Крепкий, Святый Безсмертный, помилуй нас.

Она читается трижды, с крестным знамением и поясным поклоном.

Песнь Пресвятой Богородице

Богородице Дево, радуйся, Благодатная Марие, Господь с Тобою; благословена Ты в женах и благословен плод чрева Твоего, яко Спаса родила еси душ наших.

Молитва к Ангелу хранителю

Святый Ангеле, предстояй окаянной моей души и страстной моей жизни, не остави мене грешнаго, ниже отступи от мене за невоздержание мое. Не даждь места лукавому демону обладати мною, насильством смертнаго сего телесе; укрепи бедствующую и худую мою руку и настави мя на путь спасения. Ей, святый Ангеле Божий, хранителю и покровителю окаянныя моея души и тела, вся мне прости, еликими тя оскорбих во вся дни живота моего, и аще что согреших в прешедшую нощь сию, покрый мя в настоящий день, и сохрани мя от всякаго искушения противнаго, да ни в коем гресе прогневаю Бога, и молися за мя ко Господу, да утвердит мя в страсе Своем, и достойна покажет мя раба Своея благости. Аминь.

Всего вам доброго
Спасибо что читаете мой канал
Много интересного здесь